DÜNYA OKULU BAHÇEŞEHİR KOLEJİ'NDEN BURSLULUK SINAVI / 22.02.2013

Dünya Okulu Bahçeşehir Koleji Manavgat’ta akademik değerlendirme sınavına katılarak başarılı olanlar eğitim bursu kazanacak. Manavgat’taki tüm okullarda öğretim gören ilkokul 4. sınıf, ortaokul 5, 6, ve 7. sınıf öğrencilerine açık olan ve 10 Mart 2013 Pazar günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek sınavda başarılı olan öğrenciler eğitim bursu kazanarak Bahçeşehir Koleji’nde eğitim görme fırsatı elde edecekler.

Türkiye’deki tüm Bahçeşehir Kolejlerinde aynı gün yapılacak sınava katılım için sınav giriş kartlarının 8 Mart 2013 tarihine kadar Bahçeşehir Koleji Manavgat’tan alınması gerekmektedir.

Sınav sonuçları ise 19 Mart 2013 tarihinde açıklanacaktır.

Akademik Değerlendirme ve Bursluluk Sınavı’nın yılda bir kez yapıldığını ifade eden Müdür Yardımcısı Şerafettin AVCI; “Sınav günü öğrenciler diğer programlarını aksatmadan gün içerisinde değişik seanslarda girebilecekler. Halen okulumuzda eğitim gören öğrencilerimizin katılamayacağı bu sınava Manavgat’taki tüm okullarda eğitim gören öğrencilerimiz davetlidir. Sınavın sonucu öğrencinin Türkiye, il ve ilçe düzeyini net olarak verecektir.Bahçeşehir Kolejleri’ne kabul için de bu sınava girilmesi gerekmektedir, çünkü bu sınav aynı zamanda okula yeni öğrenci alım sınavı olarak da bilinmektedir. Okulumuzdan eğitim bursu kazanan öğrencilerin kayıtları 20-31 Mart 2013 tarihleri arasında yapılacaktır.”dedi.

gri{creative}agency